Νέα

“ZONIOU Everlasting Essence” – Σύστημα WMS

24.05.2017

Η Technolife υλοποίησε έργο WMS με την εφαρμογή διαχείρισης αποθηκών Atlantis ERP MiniSCAN ,  στην εταιρία “Α. ΖΩΝΙΟΥ – Κ. ΜΠΕΚΡΗΣ Ο.Ε.”  που προσφέρει στα καταστήματά της ποιοτικά, ιδιαίτερα αρώματα και καλλυντικά σε μοντέρνες συσκευασίες .

Στα καταστήματα Zoniou Everlasting Essence διατίθεται μία τεράστια ποικιλία σε αρώματα και custom made επιλογές , προϊόντα περιποίησης σώματος,  φυτικά καλλυντικά έλαια,  αρωματικά κεριά και sticks κ.ά.

   Link

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.