Εταιρία

Φιλοσοφία & Αξίες

Filosofies

Η φιλοσοφία της TECHNOlife είναι δομημένη αποκλειστικά με θεμελιώδεις αρχές κατ’αρχήν την αποτελεσματική υλοποίηση των μηχανογραφικών έργων οποιουδήποτε μεγέθους, είτε μικρών είτε μεγαλύτερων, όπως και τις συνολικά ποιοτικές υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης.

Η  TECHNOlife λειτουργεί από την ίδρυσή της με γνώμονα θεμελιώδεις αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες με την παρέλευση των ετών.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρίας μας είναι η Ποιότητα στην υπηρεσία, η βαθιά Γνώση του αντικειμένου που διαπραγματευόμαστε–ήτοι το business software,  η Εμπειρία και Σοβαρότητα των business software consultants, η Διάθεση για να αντιμετωπίσουμε το κάθε ζητούμενο και την κάθε πρόκληση στη μηχανογραφική υλοποίηση.

Η TECHNOlife στ’αλήθεια Νοιάζεται για τα προβλήματα των πελατών της.   Είτε αυτά είναι κρίσιμα είτε όχι, η ομάδα υποστήριξης Συμμερίζεται τα αιτήματα των συνεργατών της και ασχολείται με αληθινό Ενδιαφέρον και Ζήλο για να τα επιλύσει.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία μας διανύει το 22ο έτος της λειτουργίας της και πολλοί πελάτες της μετρούν επίσης 22 χρόνια μηχανογραφικής συνεργασίας μαζί της…

Company Profile

Company

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΛΑΪΦ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον 4/1994 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής όσον αφορά τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων, τόσο με τα έτοιμα πακέτα της αγοράς όσο και με εξέλιξη ειδικών εφαρμογών κατά περίπτωση.  Συγχρόνως με την έναρξη της λειτουργίας της , η TECHNOlife χρήστηκε Authorised Reseller για τη διάθεση προϊόντων πληροφορικής των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Όσον αφορά το Business Software η TECHNOlife από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της ήταν επίσημος αντιπρόσωπος της ΑLΤΕC .  Διαθέτει αναγνωρισμένα στελέχη, με εξειδικευμένη γνώση και πιστοποιημένο από την Altec τμήμα υποστήριξης των εφαρμογών της  “Professional Service Center” , γεγονός που πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ποιοτικό και αποτελεσματικό μηχανογραφικό έργο της TECHNOlife.      Για την TECHNOlife η παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτο ποιοτικό δεδομένο.   Τα γραφεία της εταιρίας είναι σε ιδιόκτητο χώρο 210 τ.μ. όπου στεγάζονται όλες οι βασικές της υπηρεσίες, το service και ο χώρος εκπαίδευσης.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι αποδεδειγμένα έμπειρο ( ο μέσος χρόνος επαγγελματικής εμπειρίας των it_consultants της εταιρίας μας είναι ~19 έτη ),  πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και παρακολουθεί διαρκώς όλες τις νέες εφαρμογές και τεχνολογίες που εμφανίζονται στην αγορά της business μηχανογράφησης.   Βρίσκεται δε πάντα κοντά στις ανάγκες των μηχανογραφημένων πελατών της TECHNOlife,  με κύριο στόχο την ποιότητα και πληρότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Αποτελεί μία δυναμική και συγκροτημένη ομάδα έτοιμη να προσφέρει και να υποστηρίξει τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αντικείμενο

Κύρια δραστηριότητα της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

H TECHNOlife υλοποιεί την ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικούτην ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται,    την εγκατάσταση – tuning – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών (Multi User) όπως & τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s , Cloud Services κλπ).

Ακόμη η TECHNOlife φροντίζει την προμήθεια σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προϊόντων πληροφορικής στους πελάτες της. Η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας έχει σαν στόχο να προτείνει πάντοτε τη βέλτιστη λύση για την επιλογή του εξοπλισμού που απαιτείται, με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο προσδόκιμο ζωής του ταυτόχρονα με την πληρέστερη λειτουργικότητα και αυξημένη απόδοση.

Συνεργασίες

Τμήματα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είναι η γραμματεία μας, η οποία δέχεται τα εισερχόμενα τηλεφωνήματα και τα δρομολογεί στους συναδέλφους που θα τα εξυπηρετήσουν, ή καταχωρεί τα αιτήματα που πρέπει να τύχουν περαιτέρω ενεργειών και επεξεργασίας.   Η γραμματεία μας είναι ο ιθύνων νους για τον ορθό προγραμματισμό των εργασιών, τη σωστή κατανομή τους και τη δρομολόγησή τους στην ουρά των υλοποιήσεων.    Έχει πάντα την υπομονή που απαιτείται για να απαντάει σε συνεχόμενα τηλεφωνήματα όλη την ημέρα και να εξυπηρετεί αγόγγυστα το κάθε αίτημα των πελατών και συνεργατών μας. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει και εσωτερικά αιτήματα διεκπεραίωσης, αποτελώντας στήριγμα για τους υπόλοιπους συναδέλφους.   Μη διστάσετε να επικοινωνήστε για οποιονδήποτε λόγο, θα σας περιμένει με χαμόγελο και διάθεση εξυπηρέτησης!

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Αυτό είναι το πολυπληθέστερο τμήμα της εταιρίας που αποτελείται αποκλειστικά από κυρίες , καταξιωμένα στελέχη με αποδεδειγμένη εμπειρία,  τακτικές και μεθοδικές.

Τα κορίτσια της εταιρίας είναι επιφορτισμένα με το κρίσιμο έργο της υποστήριξης του business λογισμικού.

Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό εμπορικό ή ένα μεγάλο ERP με δεκάδες χρήστες και σημαντική κρισιμότητα ή πολυπλοκότητα στη λειτουργία του.

Είναι όμως μεθοδικές και οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προλαβαίνουν να ανταποκριθούν στα ταυτόχρονα αιτήματα που άλλες φορές είναι απλά , άλλες όμως είναι πολυσύνθετα και πολλά μαζί … Η εμπειρία και η γνώση τους είναι τέτοια που εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Είναι αξιοθαύμαστο πως καταφέρνουν να διατηρούν την ψυχραιμία τους όταν συμβαίνουν απροσδόκητα γεγονότα ή όταν τα request για υποστήριξη είναι ακατάπαυστα.

Αποτελούν την καρδιά της μηχανογράφησης κάθε πελάτη μας και με τέτοια επίλεκτη ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα είναι παραπονεμένος αλλά σε όλα τα request, πάντα θα εφαρμόζεται η βέλτιστη λύση στον minimum απαραίτητο χρόνο.

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ PRESALES

Η εταιρία μας σχεδόν ποτέ στα 22 χρόνια της δεν είχε dedicated τμήμα πωλήσεων με την αυστηρή ερμηνεία του συγκεκριμένου ρόλου.   Το τμήμα πωλήσεων της TechnoLife έχει ως ρόλο να καταγράφει τις ανάγκες των πελατών μας, να οργανώνει τα αιτήματά τους και να διεκπεραιώνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να αξιοποιούνται κατάλληλα και σε μέγιστο βαθμό  τα δεδομένα των request που έχουν ληφθεί με στόχο να προκύπτουν οι βέλτιστες προτάσεις που θα καλύψουν με πληρότητα και αξιόπιστη εφαρμογή το εκάστοτε μηχανογραφικό αίτημα.    Ακόμα, φροντίζει σχολαστικά την καθαρή περιγραφή και ρεαλιστική κοστολόγηση των προτεινόμενων λύσεων που δίδονται στον πελάτη.   Είναι φανερό λοιπόν ότι ο άνθρωπος των πωλήσεων είναι και αυτός ένας έμπειρος μηχανογραφικός σύμβουλος που βλέπει τους πελάτες μας μέσα από τη ματιά της ολοκληρωμένης μηχανογραφικής πρότασης,   της ποιοτικής υλοποίησης που επικεντρώνεται στην έξυπνη , σύγχρονη και ταυτόχρονα προσγειωμένη και έντιμη λύση.   Δεν είναι ο άνθρωπος που έχει ως αποκλειστικό ρόλο την επίτευξη οικονομικών στόχων πάση θυσία,  ακόμα και όταν αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει σε βάρος της ποιότητας.  Αυτή η τακτική παρόλο που δεν ευνοεί την αύξηση των αριθμών,  είναι σύμφωνη με τον κώδικα αξιών που πρεσβεύουμε και εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα την καλή μαρτυρία για την εταιρία και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HARDWARE

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα σε ετοιμότητα να υποστηρίξει κάθε τεχνικό ζήτημα που αφορά μία business μηχανογραφική εγκατάσταση. Είτε αυτή αφορά Η/Υ ή Servers, είτε λειτουργικά συστήματα ή office suites, είτε την καλή λειτουργία και χρήση των περιφερειακών σας.   Σίγουρα δεν θα είμαστε τόσο γρήγοροι ή αποτελεσματικοί όταν καλούμαστε να βοηθήσουμε σε άλλου είδους ζητήματα όπως πχ. pc games  αλλά αν το όποιο πρόβλημα βρίσκεται στην αλυσίδα λειτουργίας της business μηχανογράφησης,  τότε αυτό είναι το στοιχείο μας και ο  καθορισμένος ρόλος μας είναι να επιτύχουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τη λύση κάθε τέτοιου ζητήματος.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το τμήμα πωλήσεων και το τμήμα γραμματειακής υποστήριξης συνεργάζονται σε κάθε περίπτωση προκήρυξης επενδυτικών προγραμμάτων,  έτσι ώστε να καταρτισθούν οι απαραίτητες προτάσεις για την κατάθεση των επενδυτικών φακέλλων αλλά και να υλοποιηθούν οι επενδυτικές ενέργειες με επιτυχία σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε προγράμματος επιδότησης.   Η εταιρία μας έχει συνεργαστεί αποτελεσματικά με πολλές εταιρίες συμβούλων για δεκάδες εγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια πελατών μας,  τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα με επιτυχία και οι εταιρίες που τα υλοποίησαν έλαβαν την προβλεπόμενη οικονομική ενίσχυση.   Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε επενδυτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ή για να σας πληροφορήσουμε για κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας και τα χαρακτηριστικά της εταιρίας σας,  είτε αυτό είναι τρέχων,  είτε αναμένεται και θα σας ειδοποιήσουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Διοίκηση στην TechnoLife έχει ως αρμοδιότητα να δρομολογεί χωρίς παρεκκλίσεις την πολιτική συνέπειας και υπευθυνότητας απέναντι στους πελάτες της όπως συγκεκριμένα και αναλυτικά αναφέρεται σε διάφορες ενότητες αυτού του ιστότοπου, αλλά και να καθορίζει την έντιμη και ειλικρινή σχέση της εταιρίας με τους συνήθως σταθερούς προμηθευτές της.

Ταυτόχρονα ερευνά την αγορά και απλώνει τις κεραίες της εταιρίας έτσι ώστε να λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών,  αλλά μελετά αδιάλειπτα και τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται ή είναι προ των πυλών ώστε ανάλογα χαράζει την ακριβή πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρία στο τοπίο της businees μηχανογράφησης της Ελληνικής αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση το έργο της διοίκησης της εταιρίας είναι μία ευχάριστη πρόκληση, που συνεπικουρείται από μία ομάδα άξιων και ικανών επαγγελματιών που συμμετέχουν δυναμικά στη διοίκηση εκφράζοντας την άποψή τους και καταθέτοντας ουσιαστικές προτάσεις.  Ο πλουραλισμός των τοποθετήσεων σε συνδυασμό με τους κοινούς στόχους και τις ειλικρινείς προθέσεις του δυναμικού της εταιρίας έχει οδηγήσει την TechnoLife να διάγει μία πλέον ώριμη και ανέφελη κατάσταση όσον αφορά τις διοικητικές δραστηριότητες.

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.