Αγησιλάου 6, Τ.Κ. 542 50
Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
Τ +30 2310 322 222
F +30 2310 324 662
info@technolife.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.
Κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία.
Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).
Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Ευκαιρίες Καριέρας


Οι εργαζόμενοι στην Technolife αποτελούν μία ομάδα εξαίρετων επαγγελματιών με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία που εργάζονται με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα, ζήλο , σεβασμό στον πελάτη και πάθος για το βέλτιστο αποτέλεσμα, σε ένα κόσμιο, σύγχρονο και φιλικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Εάν βρίσκετε ελκυστική μία ευκαιρία να συμμετέχετε στην ομάδα μας και οι προτεραιότητές σας συμβαδίζουν με τις δικές μας,

είτε είστε φοιτητές και επιθυμείτε τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο αντικείμενο κάποιου τομέα της business μηχανογράφησης,

– είτε είστε πτυχιούχος με διάθεση για συνεχή μάθηση που επιθυμεί να ενταχθεί στην παραγωγική διαδικασία, σε ένα περιβάλλον αξιοκρατικό με προοπτικές για πρόοδο και ανέλιξη,

– είτε είστε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος που επιθυμεί μία νέα ευκαιρία για να συνεχίσει και να οικοδομήσει περαιτέρω την καριέρα του στην Technolife,

τότε κάντε μας την τιμή να υποβάλλετε το βιογραφικό σας στην κατάλληλη επιλογή παρακάτω,  και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις παρουσιαστεί ευκαιρία σε μία θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.

Για τα βιογραφικά που λαμβάνουμε τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και η ενδεχόμενη επικοινωνία είναι προσωπική στα στοιχεία που δίδονται. H/W support S/W support Sales Accounting
Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2mb - Επιτρεπόμενες μορφές αρχείων: pdf,txt,doc,xls

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.
Το σχόλιό σας και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα δεν θα αποθηκευτούν από αυτόν τον ιστότοπο και δεν θα μεταβιβαστούν σε οποιονδήποτε τρίτο.
Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) .
Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.
Θα παραμείνουν αποθηκευμένα για ένα έτος από την καταχώρηση ή αν θέλετε να διαγραφούν επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρία.

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.