Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Στις τρέχουσες οριακές οικονομικές συνθήκες όπου το επιχειρείν μάχεται, αντιμετωπίζοντας καθημερινά νέα προβλήματα και δυσκολίες, είναι κρίσιμο για την επιχείρηση να διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η μηχανογράφηση είναι κρίσιμος παράγοντας προς αυτή την κατεύθυνση,  αφού πέραν της τυποποιημένης «μηχανογραφικής καθημερινότητας»,  δύναται να ενισχύει τις αποφάσεις και τις ενέργειες μιας επιχείρησης με την παροχή πληροφοριών τέτοιων, ώστε να προκύπτουν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της επιχείρησης, την κερδοφορία της, τους εν γένει οικονομικούς δείκτες, αλλά να παρέχει και ένα ευρύτερο σύνολο ποιοτικών ή ποσοτικών δεδομένων, που η εκμετάλλευσή τους να οδηγεί σε εστιασμένες και επιτυχημένες-κερδοφόρες επιχειρηματικές ενέργειες.

Στα πλαίσια των παραπάνω, και προκειμένου να αντλήσετε το μέγιστο δυνατό από τη χρήση των σύγχρονων μηχανογραφικών εργαλείων,  σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί μας κάθε μηχανογραφικό ερώτημα ή κάθε πρόβλημα για το οποίο επιθυμείτε λύση μέσω της μηχανογράφησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν  την Υπηρεσία Μηχανογραφικής Συμβουλής της εταιρίας μας.    

 Καταχωρήστε στο πλαίσιο παρακάτω ένα Μηχανογραφικό ερώτημα ή αιτηθείτε  Επίσκεψη ενός συμβούλου μηχανογράφησης της εταιρίας μας,  κάνοντας την κατάλληλη επιλογή στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας σύμβουλος μηχανογράφησης της Technolife για να συζητήσει μαζί σας και ενδεχομένως να δρομολογήσει την κατάθεση μίας ολοκληρωμένης πρότασης με στόχο να αποτελέσει τη βέλτιστη λύση στο αίτημά σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε, δεν υπάρχει καμία απαίτηση και καμία προϋπόθεση, παρά μόνο η πρόθεση για μία ειλικρινή και έντιμη μηχανογραφική αξιολόγηση του ζητήματός σας.


Μηχανογραφικό Ερώτημα


 Μηχανογραφικό Ερώτημα Δωρεάν Επίσκεψη Συνεργάτη

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.
Κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία.
Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).
Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.


Ευκαιρίες Καριέρας


Οι εργαζόμενοι στην Technolife αποτελούν μία ομάδα εξαίρετων επαγγελματιών με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία που εργάζονται με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα, ζήλο , σεβασμό στον πελάτη και πάθος για το βέλτιστο αποτέλεσμα, σε ένα κόσμιο, σύγχρονο και φιλικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Εάν βρίσκετε ελκυστική μία ευκαιρία να συμμετέχετε στην ομάδα μας και οι προτεραιότητές σας συμβαδίζουν με τις δικές μας,

είτε είστε φοιτητές και επιθυμείτε τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο αντικείμενο κάποιου τομέα της business μηχανογράφησης,

– είτε είστε πτυχιούχος με διάθεση για συνεχή μάθηση που επιθυμεί να ενταχθεί στην παραγωγική διαδικασία, σε ένα περιβάλλον αξιοκρατικό με προοπτικές για πρόοδο και ανέλιξη,

– είτε είστε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος που επιθυμεί μία νέα ευκαιρία για να συνεχίσει και να οικοδομήσει περαιτέρω την καριέρα του στην Technolife,

τότε κάντε μας την τιμή να υποβάλλετε το βιογραφικό σας στην κατάλληλη επιλογή παρακάτω,  και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις παρουσιαστεί ευκαιρία σε μία θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.

Για τα βιογραφικά που λαμβάνουμε τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και η ενδεχόμενη επικοινωνία είναι προσωπική στα στοιχεία που δίδονται. H/W support S/W support Sales Accounting
Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2mb - Επιτρεπόμενες μορφές αρχείων: pdf,txt,doc,xls

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.
Το σχόλιό σας και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα δεν θα αποθηκευτούν από αυτόν τον ιστότοπο και δεν θα μεταβιβαστούν σε οποιονδήποτε τρίτο.
Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) .
Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.
Θα παραμείνουν αποθηκευμένα για ένα έτος από την καταχώρηση ή αν θέλετε να διαγραφούν επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρία.

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.