Ιστορία

Filosofies

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΛΑΪΦ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον 4/1994 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής όσον αφορά τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων, τόσο με τα έτοιμα πακέτα της αγοράς όσο και με εξέλιξη ειδικών εφαρμογών κατά περίπτωση.  Συγχρόνως με την έναρξη της λειτουργίας της , η TECHNOlife χρήστηκε Authorised Reseller για τη διάθεση προϊόντων πληροφορικής των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Όσον αφορά το Business Software η TECHNOlife από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της ήταν επίσημος αντιπρόσωπος της ΑLΤΕC .  Διαθέτει αναγνωρισμένα στελέχη, με εξειδικευμένη γνώση και πιστοποιημένο από την Altec τμήμα υποστήριξης των εφαρμογών της  “Professional Service Center” , γεγονός που πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ποιοτικό και αποτελεσματικό μηχανογραφικό έργο της TECHNOlife.      Για την TECHNOlife η παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτο ποιοτικό δεδομένο.   Τα γραφεία της εταιρίας είναι σε ιδιόκτητο χώρο 210 τ.μ. όπου στεγάζονται όλες οι βασικές της υπηρεσίες, το service και ο χώρος εκπαίδευσης.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι η ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού, η ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται, η εγκατάσταση – tuning – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών (Multi User) όπως & τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s , Cloud Services κλπ) , η εμπορία σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προϊόντων πληροφορικής. Πελάτες της εταιρίας είναι πολλές επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, λογιστήρια κ.λ.π.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι αποδεδειγμένα έμπειρο ( ο μέσος χρόνος επαγγελματικής εμπειρίας των it_consultants της εταιρίας μας είναι ~19 έτη ),  πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και παρακολουθεί διαρκώς όλες τις νέες εφαρμογές και τεχνολογίες που εμφανίζονται στην αγορά της business μηχανογράφησης.   Βρίσκεται δε πάντα κοντά στις ανάγκες των μηχανογραφημένων πελατών της TECHNOlife,  με κύριο στόχο την ποιότητα και πληρότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Αποτελεί μία δυναμική και συγκροτημένη ομάδα έτοιμη να προσφέρει και να υποστηρίξει τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Φιλοσοφία

Company

Η φιλοσοφία της TECHNOlife είναι δομημένη αποκλειστικά με θεμελιώδεις αρχές κατ’αρχήν την αποτελεσματική υλοποίηση των μηχανογραφικών έργων οποιουδήποτε μεγέθους, είτε μικρών είτε μεγαλύτερων, όπως και τις συνολικά ποιοτικές υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρίας μας επιγραμματικά είναι η Ποιότητα στην υπηρεσία, η βαθιά Γνώση του αντικειμένου που διαπραγματευόμαστε–ήτοι το business software,  η Εμπειρία και Σοβαρότητα των business software consultants, η Διάθεση για να αντιμετωπίσουμε το κάθε ζητούμενο και την κάθε πρόκληση στη μηχανογραφική υλοποίηση.

Η TECHNOlife στ’αλήθεια Νοιάζεται για τα προβλήματα των πελατών της.   Είτε αυτά είναι κρίσιμα είτε όχι, η ομάδα υποστήριξης Συμμερίζεται τα αιτήματα των συνεργατών της και ασχολείται με αληθινό Ενδιαφέρον και Ζήλο για να τα επιλύσει.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία μας διανύει το 22ο έτος της λειτουργίας της και πολλοί πελάτες της μετρούν επίσης 22 χρόνια μηχανογραφικής συνεργασίας μαζί της…

Στόχοι

Filosofies

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας συγκριτικό πλεονέκτημα, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η εφαρμογή της κατάλληλης μηχανογραφικής λύσης μπορεί να αποτελέσει το όχημα για τη δημιουργία νέων προοπτικών και να οδηγήσει την επιχείρηση στο δρόμο της ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να απλοποιήσει τη διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών και να διευκολύνει τον οργανωτικό προσανατολισμό της διοίκησης.

Η ομάδα υποστήριξης της TECHNOlife συγκροτείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με γνώσεις όχι μόνο στις τεχνολογίες πληροφορικής αλλά με μακρόχρονη αποδεδειγμένη εμπειρία και βαθιά γνώση στην οργάνωση των επιχειρήσεων και στις εμπορικές-παραγωγικές-λογιστικές διαδικασίες. Αυτό έχει ως συνέπεια να μπορούμε να εντοπίσουμε τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και ανάλογα να εφαρμόσουμε τη διαθέσιμη τεχνολογία software & hardware έτσι ώστε να μετασχηματίσουμε τα οφέλη που μας προσφέρει η τεχνολογία σε επιχειρηματικό πλεονέκτημα, επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένη μηχανογραφική κάλυψη ακόμα και σε πολύπλοκες εγκαταστάσεις με υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Οι άνθρωποι της εταιρίας καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών υλοποίησης και υποστήριξης επιδεικνύουν δημιουργική σκέψη, υψηλό επίπεδο συνεργασίας, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ζήλο για την απόλυτη επίτευξη του στόχου.

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.