Νέα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Α.Ε. – ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

06-06-2017

Η εταιρία  παραγωγής και εμπορίας χυμού ροδιού “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Α.Ε.” που διαθέτει σύγχρονη, καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής στο Λάκκωμα Χαλκιδικής,   ανέθεσε στην TECHNOlife  τη μηχανογραφική της υποστήριξη με τη χρήση του business ERP λογισμικού UNISOFT ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕRP .

EllinikiAgora150X100

Thessaloniki Audio Society – ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

01.06.2017

Η νέα εταιρία πώλησης και υποστήριξης συσκευών ήχου Hi-Fi & Hi End  Thessaloniki Audio Society” ανέθεσε στην TECHNOlife την υλοποίηση του μηχανογραφικού της συστήματος με το λογισμικό  UNISOFT ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕRP .  H TAS ιδρύθηκε από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες του Audio και διαθέτει στις εγκαταστάσεις της 3 ηχητικά μελετημένα showrooms για τις ακροάσεις των συστημάτων audio.

  link

“ZONIOU Everlasting Essence” – Σύστημα WMS

24.05.2017

Η Technolife υλοποίησε έργο WMS με την εφαρμογή διαχείρισης αποθηκών Atlantis ERP MiniSCAN ,  στην εταιρία “Α. ΖΩΝΙΟΥ – Κ. ΜΠΕΚΡΗΣ Ο.Ε.”  που προσφέρει στα καταστήματά της ποιοτικά, ιδιαίτερα αρώματα και καλλυντικά σε μοντέρνες συσκευασίες .

Στα καταστήματα Zoniou Everlasting Essence διατίθεται μία τεράστια ποικιλία σε αρώματα και custom made επιλογές , προϊόντα περιποίησης σώματος,  φυτικά καλλυντικά έλαια,  αρωματικά κεριά και sticks κ.ά.

   Link

ΝΙΚΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [Kragias Sped] – ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

18.05.2017

Η εταιρία ΝΙΚΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” (group KRAGIAS SPED LTD) που ανέλαβε την αντιπροσώπευση της ΤΝΤ Courier στο νομό Καστοριάς, ανέθεσε στην TECHNOlife την υλοποίηση του μηχανογραφικού της συστήματος με το λογισμικό UNISOFT ATLANTIS ΕRP .

  link

ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ Α.Ε. – ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

09-05-2017

Η εταιρία “ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ Α.Ε.” που δραστηριοποιείται στο χώρο των κοπτικών εργαλείων ,  ανέθεσε στην TECHNOlife  την μηχανογραφική της υποστήριξη με τη χρήση του business ERP λογισμικού UNISOFT ATLANTIS ΕRP .

   link

BLANC KER ΙΚΕ – ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

15.03.2017

Η εταιρία BLANC KER ΙΚΕ” Weaving & Fashion ανέθεσε στην TECHNOlife την υλοποίηση του μηχανογραφικού της συστήματος τόσο στο κεντρικό της κατάστημα με έδρα στην Αθήνα όσο και στο υποκατάστημα – show room της Θεσσαλονίκης με το λογισμικό  UNISOFT ATLANTIS ΕRP .

  link

AROMA SUCCESS – ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

15.02.2017

Η εταιρία AROMA SUCCESS με δραστηριότητα στον τομέα του Multi Level Marketing (MLM)  ανέθεσε στην TECHNOlife την υλοποίηση του μηχανογραφικού της συστήματος με το λογισμικό  UNISOFT ATLANTIS ΕRP .

  link

ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αφοι ΙΚΕ – μηχανογράφηση

10-11-2016

Η TECHNOlife ολοκλήρωσε τη μηχανογραφική υλοποίηση της εμπορολογιστικής διαχείρισης στην εταιρία ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αφοι ΙΚΕ με τη χρήση του λογισμικού  UNISOFT ATLANTIS ΕRP .

Lazarides Bros 150 X 100   link

” Cookieman – Ανάθεση Υποστήριξης “

08-09-2016

Η εταιρία “CookieMan” παραγωγής βουτημάτων και προϊόντων φούρνου και αλυσίδα καταστημάτων,   με έδρα στη Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ,   ανέθεσε στην TECHNOlife  την μηχανογραφική της υποστήριξη με τη χρήση του business ERP λογισμικού UNISOFT ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕRP .

   link

“AVVERTO”

31.08.2016

Η αλυσίδα εστίασης AVVERTO” Bakery, Patisserie, Catering ,  ανέθεσε στην TECHNOlife την υλοποίηση του μηχανογραφικού της συστήματος με το λογισμικό  ALTEC ATLANTIS ΕRP .

AVVERTO1 link

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.