Atlantis ERP

Filosofies

To “ATLANTIS ERP” είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θεμελιώδη χαρακτηριστικά του αποτελούν οι δυνατότητες εκτεταμένης παραμετροποίησης και μεταφοράς στοιχείων από άλλες εφαρμογές,   οι δυνατότητες απ’ ευθείας σύνδεσης του Atlantis ERP με εφαρμογές του MS Office,    η συνεργασία του με πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων και συσκευών.

Το εξαιρετικά εργονομικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας του Atlantis διευκολύνει ουσιαστικά τη διαδικασία εκπαίδευσης και λειτουργίας της εφαρμογής και ευνοεί τη βελτίωση της αποδοτικότητας των χρηστών.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Atlantis ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την αναβάθμιση της μηχανογράφησής τους στοχεύοντας σε ένα σύγχρονο και αποδοτικό μηχανογραφικό σύστημα,  θέτοντας συγκεκριμένες απαιτήσεις και υψηλούς στόχους.

Atlantis Entry ERP

Company

Το “ATLANTIS Entry E.R.P.”  είναι ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.»

Έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή.

Κεφάλαιο E.R.P.

Filosofies

Το πλέον ώριμο και διαδεδομένο ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών. Το ” ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. ” είναι το πρόγραμμα που δημιούργησε η Altec με επίκεντρο τη δική σας επιχείρηση.  Αναπτύσσεται παράλληλα με αυτή και χαρακτηρίζεται από τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω σε θέματα ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων.  Χάρη στο πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας και στις βέλτιστες λύσεις που υιοθετεί το πρόγραμμα Κεφάλαιο E.R.P.  , σας οδηγεί στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε σωστά και γρήγορα μια ολοκληρωμένη μηχανογράφηση στην επιχείρησή σας.    Ο χρόνος και το κόστος που απαιτούνται για την υλοποίηση μειώνονται στο ελάχιστο επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την υλοποίηση των προσδοκώμενων μηχανογραφικών στόχων.

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. είναι πρόγραμμα modular και επιτρέπει την επιλογή συγκεκριμένου κορμού αρχικά και κατόπιν τη συνεχή αναβάθμισή του με add-on’s από τον πλούσιο κατάλογο επιλογών.  Κυκλοφορεί δε, σε διαφορετικές εκδόσεις που είναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP,  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP ENTRY,  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP START, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP SERVICES, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP RETAIL κλπ

Λογιστική Σουίτα ΙΙ

Company

Η “Λογιστική Σουίτα” ανταποκρίνεται με πληρότητα στις απαιτήσεις για ενιαία διαχείριση όλων των δεδομένων του λογιστικού γραφείου.  Επεξεργάζεται αξιόπιστα απεριόριστο όγκο δεδομένων και πληροφοριών, διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο και αποτελεί ένα δυνατό μηχανισμό πληροφόρησης σε κάθε επίπεδο που βοηθά στην παροχή σωστών συμβουλών προς τους πελάτες του λογιστικού γραφείου.

Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ περιλαμβάνει τις ενότητες ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ,  ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ,  ΠΑΓΙΑ,  ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ&ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ  &  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.   Όλες οι εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί με βάση την τεχνολογική πλατφόρμα του ATLANTIS ERP. Στις επιμέρους εφαρμογές αξιοποιούνται νέα εργαλεία, που δίνουν νέες δυνατότητες, όπως ενσωμάτωση εικόνων εντύπων και εκτύπωσή τους με στοιχεία μέσα από την εφαρμογή.

Oι νέες εφαρμογές διαθέτουν μια σειρά από νέες λύσεις αναφορικά με τη διαχείριση θεμάτων όπως η περιοδική δήλωση του Φ.Π.Α. στα ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, όταν δεν διαθέτουν τις αναλυτικές εγγραφές, να καταχωρούν συνολικά στοιχεία και να την εκτυπώνουν (ο υπολογισμός πραγματοποιείται από την εφαρμογή).   Μία άλλη ιδιαίτερα σημαντική νέα δυνατότητα είναι η ενσωμάτωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη μισθοδοσία με τρόπο πρακτικό και χρήσιμο.

Οι εφαρμογές της Λογιστικής Σουίτας εμπλουτίζονται διαρκώς, ανανεώνοντας τα σχετικά στοιχεία και έντυπα που περιλαμβάνουν. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα live update και παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα όλες τις τροποποιήσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Contact with Techno Life

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Εφόσον επιλέξατε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι να ζητήσετε την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στέλνουμε. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με μικρή συχνότητα και για ουσιώδεις λόγους.